Rammeavtale

Med en rammeavtale hos Vinderen Rør sikrer du deg en fast samarbeidspartner som kjenner rørsystemet, lavere kostnader og rask responstid når uforutsette hendelser oppstår.
Vinderen Rør bil, rask responstid med rammeavtale

Vinderen Rør tilbyr lønnsomme rammeavtaler til bedrifter, sameier og borettslag. En slik rammeavtale medfører en rekke fordeler:

Bedre tilgjengelighet

Når du tegner en rammeavtale kommer det med en garanti om at du heretter kan forholde deg til ett enkelt firma når du har behov for rørleggertjenester. Dyktige og sertifiserte fagfolk, med god kjennskap til deres eiendom og rørsystem, fungerer som en forlengende arm av borettslagets, sameiets eller selskapets styre og vaktmester.

En rammeavtale vil også sørge for at alle beboere i et sameie eller borettslag vil få det samme, gode tilbudet.

Høyere effektivitet

I Vinderen Rør prioriterer vi våre faste kunder, og vi er enkle å få tak i når behovet for en kompetent rørlegger skulle dukke opp.

Med en rammeavtale sørger vi for rask responstid og effektivt arbeid. Fordi din rørlegger allerede kjenner det rørtekniske anlegget, dets styrker og svakheter, hvor rørføringer går og hvor stoppekranen er, vil vi også kunne utføre arbeidet på en smidigere, og mer kostnadseffektiv måte.

Rimeligere pris

Ved inngåelse av en rammeavtale vil du få rabatterte priser og gode tilbud på alle våre varer og tjenester. I tillegg åpner vi opp vårt nettverk for deg, slik at du også kan dra nytte av avtaler vi har med våre samarbeidspartnere og leverandører.

Det skal lønne seg å være fast kunde hos Vinderen Rør – både når det gjelder pris og kvalitet – og vi gjør alltid det lille ekstra for å sørge for at våre viktigste kunder er godt fornøyde med jobben vi gjør!

Regelmessig vedlikehold

Sist, men ikke minst, betyr en rammeavtale at våre dyktige rørleggere følger opp arbeidet på eiendommen. Regelmessig inspeksjon og service holder røranlegget på eiendommen ved like, og minimerer risikoen for lekkasjer og andre uforutsette hendelser.

Vi kan avtale å gjøre en komplett sjekk av det rørtekniske anlegget med ett, tre eller fem års mellomrom, avhengig av deres ønsker og behov. På denne måten sikrer dere at styret alltid er oppdatert på systemets tilstand, og blir løpende oppdatert på hva som eventuelt må gjøres av reparasjoner og utbedringer fremover.

Ønsker du å tegne en rammeavtale med Vinderen Rør?

Kontakt oss på telefon 222 85 222 eller benytt deg av vårt kontaktskjema.