Nybygg

Når man planlegger nybygg er det det mange brikker som skal falle plass. Noe av det viktigste du bør gjøre tidlig i prosessen er å få på plass en pålitelig samarbeidspartner på grunnleggende elementer som varmeanlegg og rørsystem.
Nybygg - Vinderen Rør

Når man står overfor et byggeprosjekt, det være seg nybygg i form av en enebolig, et næringsbygg eller et nytt borettslag, er det noen helt grunnleggende ting det lønner seg å få på plass så tidlig som mulig i prosessen.

En erfaren, sertifisert og profesjonell rørlegger kan bistå med kompetanse, råd og anbefalinger gjennom hele byggeprosessen, planlegge og prosjektere ditt varmeanlegg og rørsystem, og lede deg trygt gjennom prosjektet uten store overraskelser.

Vinderen Rør er en sertifisert mesterbedrift bestående av et profesjonelt lag med rørleggere som har lang fartstid og bred erfaring innen rørleggerfaget. Vi setter kompetanse, effektivitet og pålitelighet høyt i alt arbeid vi utfører.

Din samarbeidspartner gjennom hele byggeprosessen

Vinderen Rør har i en årrekke vært med på å legge rør og bygge våtrom for private boliger, boligsameier, borettslag og næringsbygg i Oslo og Akershus. Selv om rørsystemet er vårt fag, og vårt fokus, vet vi at det for din del kun er én enkelt brikke i et stort og komplisert puslespill.

Derfor sørger vi for at du har en godt utarbeidet fremdriftsplan på røranlegg, varmeanlegg, bad, våtrom og kjøkken. Våre sertifiserte rørleggere er tilknyttet prosjektet gjennom hele byggeprosessen, og kvalitetssikrer rørarbeidet hele veien fra start til mål, slik at du får én ting mindre å bekymre deg for.

Når du skal reise et nybygg, kan vi bistå med, blant annet:

  • Installasjon og tilkobling av rørsystem (inkludert soilrør, bunnledninger, avløpsrør og hovedvannrør)
  • Prosjektering og bygging av baderom, våtrom og kjøkken.
  • Installasjon av sanitæranlegg og varmeanlegg
  • Oppfølging, service og vedlikehold gjennom hele byggeperioden og garantiperioden

Hva kan vi hjelpe deg med?

Foruten prosjektering, installasjon og tilkobling av det grunnleggende rørsystemet, hovedrør og avløpsrør, er rørleggere involvert i flere sentrale aspekter knyttet til nybygg.
Vi hjelper deg blant annet med:

Kjøkken, bad og våtrom

Kjøkkenet, baderom og våtrom er som regel de mest kostbare rommene i et nybygg. Derfor er det helt avgjørende å sørge for at disse rommene er godt planlagt, riktig prosjektert og, ikke minst, at arbeidet som utføres er av den høyeste kvalitet.
Vinderen Rør har lang erfaring og bred kompetanse innen kjøkken, bad og våtrom. Vi kan fungere både som en verdifull sparringspartner i planleggingsfasen og som pålitelige fagfolk når arbeidet skal utføres.

Vannbåren varme

Vannbåren varme er i dag blitt et naturlig valg for de fleste nye byggeprosjekter. Med et vannbåren varme-system får du en miljøvennlig, kostnadseffektiv og energieffektiv løsning, som tilbyr mer fleksibilitet enn tradisjonelle, elektriske varmeanlegg.
Vannbåren varme gir en jevn temperatur i hele huset, bedre komfort og et mer behagelig inneklima. I tillegg er levetiden på rørene betraktelig lenger enn elektriske varmekabler.

Les mer om vannbåren varme her

Varmepumpe

Varmepumper har blitt en populær løsning for oppvarming av bolig, og det er god grunn. Med riktig varmepumpe minimerer du både energiforbruk og kostnader ved oppvarming av hus eller leiligheter. I kombinasjon med vannbåren varme bidrar oppvarming med varmepumpe til et godt inneklima i ditt hjem.

Vinderen Rør fører to typer varmepumper – fra leverandørene Vaillant og Nibe. Du kan velge mellom luft-til-vann-varmepumpe eller væske-til-vann-varmepumpe, ut ifra hva som passer ditt bygg, og dine behov, best.

Les mer om varmepumpe her

Sprinkleranlegg

Et sprinkleranlegg består av rørsystemer som fører vann til sprinklerhoder rundt i ditt bygg ved brann eller tilløp til brann. På denne måten vil man kunne kontrollere en potensiell brann tidlig og dermed begrense skadeomfanget.
Vi planlegger utforming og installerer sprinkleranlegg i private boliger og næringsbygg.

 

Profesjonalitet, kvalitet og kompetanse

Det er mange aspekter tilknyttet et godt utført arbeid, som sikrer at du er fornøyd med din bolig i mange år fremover. I Vinderen Rør setter vi vår stolthet til profesjonalitet vi tilbyr og kvaliteten i arbeidet vi gjør.
Vår fagkompetanse kommer deg til gode!