Flytting av kjøkken

Det finnes utallige grunner til å ville flytte et kjøkken, men uavhengig av motivasjon er hovedutfordringene ofte de samme: Flytting av kjøkken er komplekst og potensielt kostbart, og krever god planlegging av rørsystem.

Skal du flytte kjøkken? Velg en fagmann du kan stole på!
Kjøkken til flytting av kjøkken

Hvorfor kan det være vanskelig med flytting av kjøkken?

Ved flytting av kjøkken er det mange ting å tenke på, og det mest komplekse er avløpsrøret (les mer om avløpsrør her).

Gjennom lang erfaring og god kunnskap har vi funnet løsninger på flere av utfordringene til våre kunder ved flytting av kjøkken.

Avløpsrøret må ha fall hele veien ned til hovedavløpet, og det vil fort kreve å ta opp hele gulvet for å legge rør i dette. Som oftest lar ikke dette seg gjøre på grunn av bærekonstruksjonen, eller upraktisk plassering av røropplegget. I mange tilfeller er det i utgangspunktet umulig å gi den nødvendige helling av rør for drenering av væsken ved hjelp av tyngdekraftstrømmen.

Løftepumper er løsningen ved flytting av kjøkken

Heldigvis betyr det likevel ikke at det ikke er mulig å gjøre noe med det. Løsningen er å benytte løftepumper, også kalt kvernpumper, som pumper avløpsvannet i et rør over tak og inn på avløpsrør. Løfte- og pumpesystemet leder avløpene til kloakksystemet, selv om de har en lavere plassering i bygningen enn septiktanken.

Utstyret har kompaktstørrelse, og kan installeres på kjøkken, bad og andre våtrom; i alle privatboliger, hytter, sommerhus og næringsbygg. Pumpene er støysvake, og kan plasseres i skap som igjen kan isoleres. På denne måten gjør vi det enkelt å flytte kjøkken.

> Her kan du lese om hva du bør tenke på når du skal flytte kjøkken

Vinderen rør er en sertifisert mesterbedrift som hjelper deg med:

  • Planlegge nytt rørsystem
  • Bytte og montere rør
  • Installere løftepumpe/kvernpumpe

Vinderen Rør gir deg de rette svarene og produktene

Om du rådfører deg med en seriøs rørlegger før du setter i gang får du svar på alle spørsmålene om hva som er nødvendig. Er det nok fall, er det nok plass, er du nødt til å heve gulvet? Hvordan kan dette best løses? Det vet våre rørleggere, som også kan foreslå andre tiltak som kan gjøres parallelt.

Vinderen Rør bruker kun seriøse leverandører, med anerkjente produkter. Derfor kan vi finne frem til de luktfrie og servicevennlige produktene som dekker alle behov for håndtering av avløpsvann innendørs.