Rørlegger Oslo og Bærum

Vinderen Rør er din rørlegger i Oslo og Bærum. Vi er en sertifisert mesterbedrift som utfører alle typer store og små rørleggertjenester.
rørarbeid illustrasjonsbilde

Rørleggere som er fagfolk er din trygghet

Alle vannrør som er under trykk må monteres eller skiftes ut av rørlegger, herunder alle rør som fører til kjøkkenbenken. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker fagfolk til ditt rørarbeid også der det er eksisterende opplegg for vann og avløp. I særdeleshet gjelder dette der rørene bryter leilighetsskillet mot naboen, hvor arbeidet er søknadspliktig og må overlates til profesjonelle.

Det er klare regler for hva som må utfører av oss rørleggere, og rørarbeid er blant dette. Ved å benytte autoriserte rørleggere, får du kvalitet og trygghet. Ikke bare fordi det kan bli dyrt om forsikringsselskapene ser at reglene er oversett, men like mye fordi sjansene for fremtidige skader minker betraktelig, ved å bruke autoriserte fagfolk til rørarbeid.

Vinderen Rør er din rørleggerbedrift i Oslo og Bærum.

Vinderen Rør er en sertifisert mesterbedrift som hjelper deg med:

Derfor bør du velge Vinderen Rør som din rørlegger

Våre erfarne og dyktige rørleggere har fokus på kvalitet samt at vi har øye for detaljer og design, ofte i samarbeid med interiørarkitekter- og designere. Vi har bred kompetanse, alt fra små servicejobber til større renoveringsprosjekter, både i privatboliger og næringsbygg.

Vinderen Rør er din garanti og partner i den tidkrevende og kompliserte prosessen som vann og avløp kan medføre. God planlegging og skikkelig forarbeid gjør denne prosessen enklere og mer behagelig. Vi gir deg råd og veiledning, lytter til dine behov, og tilpasser oss underveis. Slik får vi sammen det beste mulige resultatet, som alle blir fornøyd med!