Her er fordelene du får med fast rørlegger

Mange rørleggerbedrifter tilbyr rammeavtaler til bedrifter og borettslag, men visste du at du kan få en lignende avtale som privatperson? Hos Vinderen Rør tilbyr vi fast rørlegger til alle privatkunder som ønsker det.
Fast rørlegger - Vinderen Rør

Velg en fagperson du kan stole på

Når du har en avtale om fast rørlegger fungerer det i stor grad på samme måte som rammeavtalene bedrifter, borettslag og sameier ofte har. Dermed får du også mange av de samme fordelene.

Med en fast rørlegger har du i kun én person å forholde deg til – en kvalifisert, sertifisert og dyktig fagmann som gjennom avtalen vil få god kjennskap til deg, din eiendom og ditt rørsystem.

Denne kjennskapen vil gjøre det enklere å identifisere hva problemene skyldes, hvor feilen ligger og hvordan problemet kan løses på best mulig måte. I tillegg vil det være raskere og lettere for deg å få tak i rørleggeren når du trenger det.

I denne artikkelen ser vi på hvorfor du som privatperson bør vurdere å skaffe eg en avtale om fast rørlegger til din bolig og ditt røranlegg.

En fast rørlegger jobber mer effektivt

Når en rørlegger rykker ut på et ordinært oppdrag er det nærmest uunngåelig at de må bruke litt tid på å gjøre seg kjent med røranlegget på eiendommen. Hvor står vannskapet? Hvor er hovedstoppekranen? Hvor går rørføringene? Hvor gamle er rørene? Hvor er de utsatte punktene i rørsystemet?

Dette er spørsmål rørleggeren ofte trenger svar på for å gjøre en god jobb, og mange ganger har ikke kundene svarene på dette selv.

En fast rørlegger kan jobbe langt smidigere og mer effektivt, fordi de kjenner systemet og eiendommen fra før. Da blir også problemene raskere løst, og du kan gå tilbake til en normal hverdag.

I Vinderen Rør prioriterer vi også våre faste kunder. Med en fast rørlegger kan du derfor forvente raskere responstid når du kontakter oss.

Du sparer penger 

Når arbeidet går raskere påvirker dette selvsagt også kostnadene knyttet til jobben.

Enten du skal behøver hjelp med å reparere feil, bytte ut rør eller fornye og forbedre rørsystemet vil det sannsynligvis være gode penger å spare på engasjere en rørlegger som kjenner boligen fra før.

Som fast kunde hos Vinderen Rør vil du i tillegg få våre beste priser på både varer og tjenester.

Det skal lønne seg å være fast kunde hos Vinderen Rør – både når det gjelder pris og kvalitet – og vi gjør alltid det lille ekstra for å sørge for at alle våre viktigste kunder er godt fornøyde med jobben vi gjør!

Samme tid og sted – år etter år

Selv i en privatbolig trenger røranlegget regelmessig vedlikehold, men mange nordmenn tenker nok ikke over dette. I stedet for å sørge for at alt fungerer som det skal, har vi en tendens til å plukke opp telefonen og ringe rørleggeren først når noe har gått galt.

Med en fast rørlegger er det enklere å vedlikeholde røranlegget ditt. En slik avtale gir deg muligheten til å få fast service og vedlikehold til samme tid hvert eneste år. Dermed minimerer du risikoen for lekkasjer og andre uforutsette hendelser.

Vinderen Rør kan også utføre årlig tilsyn og vedlikehold av varmepumpe og ekspansjonsrør. Da kan du være trygg på at enheten fungerer slik den skal, uten å måtte tenke på stort mer enn å tørke støv av den med jevne mellomrom.

Ønsker du fast rørlegger?

Vi i Vinderen Rør stiller gjerne vår kunnskap og kompetanse tilgjengelig for deg og din bolig. Med en fast avtale hos oss kan vi garantere rask responstid, arbeid utført på en kostnadseffektiv måte og våre beste priser på varer og tjenester. 

I tillegg åpner vi opp vårt nettverk for deg, slik at du også kan dra nytte av avtaler vi har med våre samarbeidspartnere og leverandører.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, så kan vi sette sammen den beste avtalen for akkurat deg og dine behov!

Flere artikler

Vedlikehold av din gamle bergvarmepumpe: En nødvendig guide for optimal ytelse

Når vinterkulden setter inn, er det din gamle bergvarmepumpe som sørger for behagelig varme i hjemmet ditt. Men visste du at regelmessig vedlikehold av bergvarmepumpen ikke bare forlenger dens levetid, men også sparer deg for kostbare reparasjoner og energiforbruk? Denne artikkelen gir deg en grundig oversikt over viktigheten av vedlikehold, tegn på at din bergvarmepumpe trenger oppmerksomhet, en praktisk vedlikeholdsguide, og råd om når du bør søke profesjonell hjelp. La oss dykke inn i hvordan du kan sikre at din bergvarmepumpe fortsetter å fungere effektivt år etter år.

Les mer